nedeľa 23. júla 2017

Martial sa blysol dvoma gólmi, Liverpool už štyrikrát v rade nevyhral

Tri góly v dvoch ligových zápasoch. To je bilancia čerstvé posily Manchestru United Anthonyho Martial, ktorého manažér Louis Van Gaal vykúpil z Monaka za 36 miliónov libier.

Na ihrisku Southamptone sa ale pre United zápas nevyvíjal úplne ideálne. Príliš veľa priestoru v pokutovom území dostal Graziano Pelle a po trinástich minútach dostal domáci do vedenia.

Ešte pred prestávkou sa však prvýkrát presadil Anthony Martial. Uvoľnil sa v pokutovom území a prestrelil brankára Maartena Stekelenburga.Druhý gólový moment francúzskeho mladíka prišiel chvíľu po zmene strán, domáci Maja Jošida poslal smerom k vlastnej bráne nepresnú prihrávku a Anthony Martial chybu potrestal.

Tretí zásah hostí pridal Juan Mata a aj keď v zá vere Graziano Pelle ďalším gólom znížil, na body už domáci Southampton nedosiahol. Celok z Old Trafford sa víťazstvom posunul na druhé miesto, na vedúci Manchester City stráca dva body.

Už štyri zápasy čakajú na výhru futbalisti Liverpoolu. V rámci 6. kola doma privítali Norwich a v základnej zostave sa po dlhom zranení objavil útočník Daniel Sturridge.Jediný gól domácich ale obstaral iný útočník, striedajúci Danny Ings dal po prestávke prvý gól po prestupe z Burnley.

Hostia však odpovedali gólom kapitána Russela Martina, ktorý z pozície stopéra zaznamenal už tretiu trefu v sezóne. Liverpool aj Norwich tak zostávajú po šiestich kolách so ziskom ôsmich bodov na jedenástom, respektíve trinástom mieste tabuľky.

Hlavnou hviezdou londýnskeho derby medzi Tottenhamom a Crystal Palace sa stal juhokórejský stredopoliar Son Heung-Min. Letná posila domácich z Leverkusenu ukázala svoje možnosti už v týždni proti ázerbajdžánskému Karabachu.V zápase Európskej ligy strelil Son dva góly a významne prispel k výhre 3: 1.

V rovnakom štýle pokračoval aj v nedeľu proti Crystal Palace, kedy svoj vydarený výkon podčiarkol víťazným gólom v 68. minúte. Brankára Alexa McCarthyho prekonal po rýchlom protiútoku presnou strelou z uhla.

Druhá výhra v rade posunula Tottenham z dolnej polovice tabuľky na deviate miesto. S deviatimi bodmi sa zverenci Maurícia Pochettina dotiahli práve na Crystal Palace, ktoré má ale po šiestich odohraných zápasoch lepšie skóre. Rovnaký počet bodov pozbierali tiež Everton, Swansea a Watford.


piatok 21. júla 2017

Adieu. Ústí prišlo o brankára Nováka. Lákajú ho na učiteľa

"Futbal končí, život nie," povedal po nedeľňajšej druholigovej dernier s Varnsdorfe. "Na 99 percent išlo o môj posledný zápas."

Posledný len v Ústí? Alebo v celej kariére? Perie sa to v ňom, ale skôr bude platiť druhá varianta.

"Chuť hrať by som stále mal. Cítim sa celkom dobre, ale vedenie sa chce vydať odlišnou cestou, takže sme sa dohovorili inak, "tvrdí švihák ústeckej kabíny. "Ponúkli mi trénovanie s tým, že by som učil aj v škole športovej triedu. Telocvik plus stavkove bonusy niečo, čo mi doplní - snáď nie fyziku, to neviem, "rozrehotal sa budúci učiteľ. "Mám na to pol papiera, ešte potrebujem druhú polovicu."

Len tak nejaká ponuka z sport stavky 2. ligy by ho nezviklala. "Musela by byť veľa zaujímavá, mne už totiž sa nikam moc preč nechce.A keby som niekomu kývol, tu by mi vypadlo trénovanie, pritom s mládežou sa mi spolupracuje veľmi dobre. Aj Nemecko je variant, ale to by zase pri vedení tímu išlo zle časovo skĺbiť. A ani neviem, či sa chcem púšťať do nejakej nižšej triedy, to býva koľkokrát kontraproduktívne, "uvažuje nad svojou budúcnosťou.

Jasno chce mať už počas júna. "V Ústí by som ešte chytal, ale inde neviem…Len by sa môj koniec oddialil o rok o dva," myslí si.

Nováka už v tohtoročnej sezóne z pozície jednotky vytlačil Zdeněk Zacharda. "Vek sa nedá zastaviť, ale v klube s ním počítame," povedal športový manažér Stanislav Pelc. "Trénoval by brankára aj mládežníkov. On by na 2. ligu ešte mal, keby Capala ako v Karvinej, kde to vychytal.Ale už sú tu zase mladí, chceme im dávať šancu. V Chomutove máme Tvrdoň, Marka na našej lovosickej farme. A Zacharda preukázal, že na 2. ligu stačí.


"

Podľa všetkého tak vychytaná nula s druholigovým vicemajstrom Varnsdorf urobila bodku za Novákovou kariérou. "Oni postup urval partiou a srdcom ako my dvakrát pred nimi. A ja kedysi za Varnsdorf odchytal svoj prvý zápas za muža, takže to bolo vlastne symbolické lúčenie, "povedal Novák. "Cítim nostalgiu, ale dojatý nie som, možno mi to dôjde neskôr."

stavkovanie

Dragoon espartanos que recuerdan a la época de oro: Título y mujer desea ahora

Michala ofertas actuales de las casas de apuestas href="http://bet365blog.my-free.website/">apostar online Dragouna Jan Hlaváč una dirección Spartan reservado en caso de que se caiga de Kladno en la primera liga de play-off. Ambos habían entrado en la base. Después de las decepciones de cuartos de caballeros en la sala Holešovice entrenado y estaban listos para ayudar en caso de lesión para los jugadores del informe habitual

Después de un proceso suave a través de Hradec Pero el veterano Hlavac tuvo bonos de las casas de apuestas que viajar por su familia en el extranjero y el entrenador Josef Jandač desesperación:. "Lo siento mí, porque aunque en la serie no se inició, fue beneficioso só lo en su enfoque, ya que fue positivo en la cabina y los chicos provocó. "

bonos para nuevos clientes

Pero Jandačovi dejado en reserva otra Kladno comodín que les gusta Hlavac celebra campeonato de Esparta.En caso de emergencia - cuando Trinec en las semifinales llevó 2: 0 en partidos - tomó

"Fue difícil porque no he jugado durante mucho tiempo.. Yo sólo entrené un mes, por lo que el principio era sobre todo cuesta arriba. Traté de no tener mucho sustitución he cometido un error porque no pueden ", dijo Dragoon delantero 31letý, que llegó al centro de la cuarta línea.

En el Dragón en realidad no se quedó mucho tiempo (un promedio de 39 segundos por sustitución) y el tiempo total de hielo era 08:34.

contaron tres hits y dos disparos. Lo más importante, el recién llegado en los playoffs de este año ayudó a ganar 4: 1 reducción en la serie a 1: 2.

"Sí, algo que tuvo luga r en la cabina.Los chicos dijeron que entré y justo felicidad traído ", sonrió Dragón.


Junto con el defensa Karel Pilar y atacante Jaroslav Hlinka es sólo a causa de la actual plantilla que recuerda el último título de Esparta en el año 2007. La temporada antes Además, los espartanos llegaron a triunfar después de los cuartos de vuelta la serie con Zlín desde 0: 2 a 4: segundo

"Esparta había estado en un estado de ánimo diferente, avanzó estamos en los playoffs hasta el último minuto, pero cuando rompimos los dos primeros partidos en casa, por lo que hemos puesto en marcha. Creíamos que podíamos hacerlo.Hubo un buen espíritu de esos equipos ", dice Dragón.

Y espera que pueda repetir este escenario maestra. "Quiere que mi esposa y para hacerlo todo", prometió Kladno ayudante.

los mejores pronósticos y previas deportivas

Bicykel a golf? Ide to. Vlaňajší triumf obhájil Trčka, hoci o jedinú ranu

Trčka zvíťazil o jedinú ranu, o to väčšia bola jeho radosť. "Kolo bolo perfektné, išlo sa mi skvele. Trénoval som, taky zhodil po zime nejaké kilá, a to sa prejavilo, mal som lepší výjazdy. Aj moníneckou zjazdovku som vyšliapal. Aj napriek ten horšie golf to nakoniec stačilo…Som ale veľmi šťastný, akcia mala zase perfektnú atmosféru, rád som sa stretol s ľuďmi, ktorých baví oba športy. "

Najprv sa v sobotu išlo na bicykli náročných 44 kilometrov terénom s prevýšením vyše 1 000 metrov, v nedeľu nasledovalo 18 jamiek golfového turnaja. Prepočet časov dosiahnutých na bicykli bol stanovený tak, že dve minúty straty v cyklistickej časti zodpovedali jednej rane v golfe.Trčka, inak tiež absolvent veľkého Ironmana, zajazdil podľa predpokladov výborne kole so; jeho čas 2 hodiny 7 minút bol najlepší z celého poľa.

Do golfového turnaja vstupoval ako favorit, ale nezahral podľa svojich prianí: 83 rán na ihrisku s parom 70, pričom ešte pred týždňom šiel ťažšie ihrisko na Kořenci so skóre púhych plus 3. Dva loptičky v aute znamenali zapísanú desiatku ; tým si skóre pokazil a záver turnaja zdramatizoval. Náskok z bicykla mu nakoniec tesne stačil, však rolu lídra potvrdil.

Do značnej miery prekvapením je tretie miesto Andreja Halada, jedného zo spoluzakladateľov celej akcie. Na bicykli zajazdil 2 hodiny 43 minút, čas v podstate priemerný - po prvej časti bol medzi dvadsiatkou borcov deviaty. Ale 80 rán z golfu, druhý najlepší výsledok dňa, mu vynieslo bronz.Halada išiel pritom vo svojich 48 rokoch vôbec prvýkrát v živote cyklistické preteky. "Keď po tak náročnej jazde prejdete cieľom, a je úplne jedno, na ktorom mieste, dá sa to prirovnať len k tomu, keď vy hráte golfový turnaj. Eufória z bicykla, všetky tie vyplavené endorfíny mi pomohli druhý deň v golfe, "glosoval Halada.

Najlepší golfového výsledku dňa dosiahol Příbramský Pavel Slepička, ktorý zahral 74 rán a pomohol tak aj příbramským cyklistom / golfistom k víťazstvu v tímovej súťaži o iba dva body.Najlepším v kategórii nad 50 rokov bol Jaroslav Jára z klubu Plzeň - Dýšina, ktorý na bicykli zajazdil tiež znamenitý čas: 2 hodiny 16 minút, titul v kategórii žien obhájila Alena Klierová zo Specialized, v celkovom hodnotení všetkých štartujúcich jej patrila priečka na začiatku druhej polovice .

Spokojnosť neskrýval ani Martin Raufer, cyklistický novinár a spoluvydavateľ časopisov Velo, Cykloturstika a 53x11.

"Kombinácia oboch športov ukázala pri správnom prepočte, že nikdy nie je nič hotové alebo jasné. Šancu má skvelý golfista, skvelý cyklista aj veľa dobrý univerzál. Je prima , že bikegolf veľa ľudí motivuje. Či už ku golfovému tréningu, ku zhadzovanie zimných a jarných kíl navyše alebo k oprášenie starého či dokonca zakúpenie nového kola.Na tomto závode je jedinečné, že každá z disciplín vyžaduje úplne iné schopnosti a zručnosti, aj s ťažkosťami a prekážkami sa musíte vyrovnávať inak, "priblížil.


štvrtok 20. júla 2017

Futbalové Slovácko bez posíl, rivali zo Zlína skúsi Čechy aj cudzincov

V Zlíne skúsi nakopnúť svoju kariéru 20-ročný útočník Lukáš Stratil, na jar v Tepliciach sa mu to nepodarilo. V pondelok by mali doraziť jablonecký forvard Fantiš a predovšetkým chorvátsky Rýchlonožka Jordan, ktorý už v Zlíne pôsobil. Ani jeden však zatiaľ kontrakt nepodpísal.

Klub sa snaží posilniť aj defenzívu. Ani zďaleka totiž nie je istý comeback obranca Jugase, ktorý na jar hosťoval v Brne. Účastník domáceho Eura do 21 rokov zvažuje lukratívnejšie ponuky z prvej ligy.

"Ak príde zo špičkového tímu, ťažko sa odoláva.Keď tu nebude chcieť ktokoľvek hrať a bude sa stavať na zadné, rovnako ho neudržíte, "pripravuje sa Páník na variant bez Jugase.

I preto pozval na testy brazílskeho stopéra Joaa Carlosa, takmer dvojmetrov ého chlapíka pozná dobre zo svojho pôsobenia v mládežníckej akadémii v Brazílii. Novými tvárami idú dvaja Slováci.

Podľa zistení MF DNES sonduje Zlín tiež situáciu okolo skúseného brankára Zdeňka Zlámal, ktorý naposledy chytal za Bohemians 1905 a v Zlíne naštartoval svoju prvoligovú kariéru.

"Pracujeme v tejto oblasti, ale nerád by som vydesil naše gólmanov.Ak niekto príde, musí to byť hotový brankár, "podotkol Páník.

Kým v Zlíne sa s testovanými hráčmi rozohnal a budúci týždeň by sa ich mohlo na Letnej objaviť - aj s existujúcimi - dohromady deväť, v Uherskom Hradišti predstavoval tréner Svatopluk Habanec iba jedného novicov na skúšku - stopéra Patrika Jacka z Prešova.

"Niektorí hráči sa tu možno ukážu po nedeľu," prehodil Habanec, ktorému sa hlásili späť z hosťovania Daníček s Hofmann. "Sám som zvedavý, ako po pravidelnom hraní v druhej lige vyzerajú, verím, že sa pobijú o užšiu káder."

Napätý je ale hlavne, či zostane v mužstve Slovácký tvorca hry Trávnik, ktorý je rovnako ako Jugas momentálne na Eure dvadsaťjednotiek.Rokovania o jeho presune do Jablonca vedú na najvyššej úrovni majitelia klubov.

"Hráčov na jeho post máme dosť," zmienil Habanec štvoricu Havlík, Michal Sadílek, Kalouda, Valenta.

Prvý zápasy zohrajú Zlín a Slovácko už dnes, ideálnu zostavu budú hľadať predovšetkým v zápasoch so slovenským súperovi. "Je to kvalitná príprava," uviedol Habanec.


Deň, kedy Merckx zakúsil porážku. Nedobytná pevnosť padla na Pra-Loup

Je nedeľa 13. júla 1975 a belgický Kanibal má v Nice bet365 stavky na štarte 15.


dejstvo 58 sekúnd náskoku na nažhaveného Bernarda Thévenet.

Prvýkrát v histórii sa stúpa na Col des Champs. "Nikto ten kopec nepoznal a zjazd bol nebezpečný," spomína Francúz. "A kvôli Potôčik cez cestu to tam veľa kĺzalo." Práve tam francúzskeho šampióna zastaví defekt a zdá sa, že belgickému krutovládcovi sa otvára cesta k šiestemu žltému trikote kariéry.

Až pod Col d'Allos sa Thévenet dostane do kontaktu s čelom, lenže pri zbesilé stíhačke nemá čas sa ani občerstvi ť. A päťnásobný šampión Tour cíti, že jeho prenasledovateľ nechal na ceste príliš veľa síl, že už nie je tak čerstvý.A kúsok pod vrcholom dupne Belgičan na plyn.

"Mal som hladný ako vlk," vybaví si Francúz. "V kapsičke mi zostalo už len pár sušených hrušiek a marhúľ. Gimondi, Van Impe aj Zoetemelk ma predbehli a pod Pra-Loup som došiel s minútovou stratou na Merckx. "Vtedy si každý myslí: Merckx znovu zjedia celú Tour, bet 365 je nepremožiteľný.

Lenže zrazu sa stane nevídané. Merckxův úškľabok značí ťažkosti, nos má prilepený na riadidlách, sotva otáča nohami. Už nemôže! Tri kilometre zostávajú k vrcholu a k cieľu a Gimondi ako prvý preletí okolo Belgičana a myslia si na etapu. Lenže príde ďalšie prekvapenie - Thévenet. Francúz chytá druhý dych. "Došiel som Van Impeho a Zoetemelk a žiadal som ich o spoluprácu.Odmietli . "

Od fanúšikov pri ceste počuje: Merckx nie je ďaleko. "Ale ja im neveril." Potom ale naozaj uvidí žltý dres, zničený, mátožné. "Videl som, že asfalt uprostred tiekol. Merckx šliapal naľavo, ja to skúsil sprava.Myslel som, že táto kaluže mu znemožní, aby sa zavesil za moje zadné koleso. "Ešte dva kilometre k vrcholu.

dôjdete Gimondiho a v cieli čoby víťaz vyčerpaním zdvihne len jednu ruku. "Nabehla si na neho 58 sekúnd!" Kričí na Thévenet mechanik. "Myslel som, že som o toľko vyhral etapu." Lenže bet365 nie, o toľko teraz vládol celej Tour.

Thévenet ako prvý rozbil hradby doteraz nedobytné pevnosti, Merckx počas dvoch kilometrov stratil dve minúty. "Skúsil som všetko a nefungovalo to," prizná porazený Kanibal. "Víťazí vždy ten najsilnejší a najsilnejší bol dnes Thévenet."

Je bet365 mobil nedeľa 13. júla 1975 a Merckx má na sebe žltý dres. Naposledy v živote!

bet365 bonus

Musíme zlepšiť útok, velí kouč slovenských volejbalistov v príprave na ME

V širšej nominácii chýba univerzál Ján stokrát, ktorý prestúpil do kórejskej ligy. Súťaž však začne v rovnakom termíne ako európsky šampionát a českú hviezdu ho neuvoľní. "Honza nám bude veľa chýbať, ale iné riešenie sme nemali. Netlačili sme na klub, že ho musí uvoľniť, pretože by bolo jasné, že by mu angažmán nevyšlo, "vysvetľoval Šmejkal.

Na útočnom poste by tak mal zbierať body päťnásobný majster Francúzska David Konečný, ktorý sa vo Svetovej lige sa stokrát na diagonálnym poste striedal.


"David je jasnou jednotkou a kryť chrbát mu bude mladý Michal Finger," povedal tréner.

Do prípravy sa zapojí tri nahr� �vači Filip Hrab, Jakub Janouch a Pavol Bartoš. Na šampionát pôjdu dvaja.Podobné to je u smečiar, z pätice Kamil Baránek, Adam Bartoš, Petr Michálek, Tomáš Fila a Jiří Vašíček jeden z bet365 bonus konečnej nominácie vypadne. "V príprave sa môže stať čokoľvek a všetci majú rovnomernú šancu na Európu jet. Ak sa o to pobijú a budú na to mať, tak pôjdu, "povedal Šmejkal.

Ak sa nikto nezraní, tak je istá štvorica blokárov Aleš Holubec, Jakub Veselý, Jiří Král, Radek Mach a tiež dvojica na Libero Martin Kryštof, Daniel Pfeffer.

bet365 Prípravu na ME absolvuje národný tím v Jablonci nad Nisou. Na začiatku sa bude pracovať na kondícii a herni bet365 stavky potom predovšetkým na súhre útočníkov s nahrávači. "Útok je alfou a omegou súčasného volejbalu, a ten mus� �me naozaj zlepšiť.Robil nám problém vo Svetovej lige, bet365 mobil ale teraz bude čas sa na to zamerať, "podotkol Šmejkal.

Tím čakajú priateľské zápasy so Slovenskom, Francúzskom, Chorvátskom a ešte sa v auguste rysuje možnosť duelov so silnou Talianskom. "Majú tréningový kemp v Trente a zahrať si s nimi by pre nás bolo žiaduce a fajn, tak to snáď vyjde," dúfal Šmejkal.

Do Bulharska sa Česi presunú počas druhého týždňa v októbri a v Sofii sa vo skupine postupne stretnú s Holandskom, Bulharskom a Nemeckom.

bet 365