pondelok 10. apríla 2017

Tréner Darrena Lehmann úlohou nie je v nebezpečenstve, hovorí Cricket Australia náčelníka


Darren Lehmann je bezpečná ako austrálskeho trénera, hovorí Cricket Australia CEO James Sutherland.Hovorenie ráno v Melbourne potom, čo austrálske drvivej straty Ashes na Trent Bridge, Sutherland bol požiadaný, či Lehmann bolo "bezpečné" a reagoval s dôrazné "áno".
Toto "áno" bol zmiernený s prísľubom previerky štýle kriket Austrália hrala v menej známych podmienok, kedy v zámorí.
austrálska agresívne značka odpaľovanie opakovane zlyhala v anglických podmienkach uprednostňovanie švu a hojdačka bowling, nikdy viac než na prvú ranu štvrtý test na Trent Bridge keď Anglicko valcované návštevníkov za púhych 60 na ceste k uplatneniu nároku na víťaznú sériu 3-1 vedenie.
ťažký Ashes strata nasleduje séria porážok 4-0 vo spin-friendly podmienok v Indii v roku 2013, 2-0 Pakistanom o mŕtvych gólov v SAE v roku 2014 a od 2-1 v Južnej Afrike tiež top poradí tváre uplynulej year.Australia ľudovej jatočných mladí kandidáti pripraviť, aby zvýšili | Russell Jackson Viac: http://u-stavky.com
"Po každých radov budeme sadnúť a preskúmanie, a myslím, že je to príležitosť na zamyslenie nad [naše] štýl hry," hovorí Sutherland. "Nie je to ľahké hrať ďalej, ale je to niečo, čo musíme urobiť lepšie.Chceme byť najlepší kriketová tím na svete a na to, že musíme byť lepší v hraní preč. "
Sutherland uctil kariéry kapitán Michael Clarke, ktorý oznámil, že budú odchádzať do dôchodku na koniec radu, že sa snažil zle pálkou. Označil Clarke za "hrdinu ku generácii" mladých Austrálčanov.
"On bude mať na pamäti, pre jeho odvahu a spôsob, akým hral hru," hovorí Sutherland. "Nemyslím si, že môžem myslieť austrálsky hráč kriketu, ktorý pracoval ťažšie dať jeho najlepší na ihrisku, deň čo deň, týždeň čo týždeň.
" Skončil jeho podmienok, a to [odchod do dôchodku ] je malý moment vo veľkom kariéry.Nebol som prekvapený jeho rozhodnutie, pochopenie tlak bol pod. On robí rozhodnutia, že je ten správny čas a jeho úsudok je to vhodné. "
Sutherland dal Steve Smithovi silný súhlas, aby sa stal austrálsky ďalší test kapitán. "Máme niekoho čakajú, kto má skúsenosť ako kapitán," povedal. "V posledných mesiacoch bola hodnotená ako najlepší test krikete na svete.Steven je pripravený na túto výzvu ale nikto je hotový len vojsť do neho. "Facebook Twitter Pinterest Michael Clarke na jeho rozhodnutie odísť z testovacieho cricket.Link k videu
Sutherland by nemali byť čerpané či veteránov Brad Haddin a Shane Watson hral ich posledný zápas v vrecovité zelene po sporne strácajú body skoro v seriáli.
"je to pre ostatných ľudí rozhodnúť, to nie je pre mňa špekulovať o tom práve teraz, "povedal. "Budeme preskúma vystúpenia a aby bola posúdená na to, čo sa stalo."
zdroj: http://stavky365.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára