piatok 14. apríla 2017

Nový Zéland stále znepokojený japonskej Super Rugby pripravenosti

Japonsko získal obdivovateľov pre svoje pôsobivé vystúpenie na majstrovstvách sveta v ragby, ale to urobila málo pre zmiernenie obáv z tela vládnucej na južnej pologuli je o ich pripravenosti pre Super Rugby, uviedol Nový Zéland šéf Steve Tew.

statočný kvety vyhrali tri zápasy na majstrovstvách sveta a za predpokladu, že rozrušenie turnaja s tlmičom víťazstvo nad Južnej Afrike.Japonsko bude tiež hostiť prvý Rugby svetový pohár v Ázii v roku 2019, ale krajina oznámené v júli navrhovaný nový 80.000 národný štadión, stredobodom 2020 olympijských hier, by nemali byť dokončené včas hostiť zápasy.

Yokohama štadión bude hostiť finále 2019 namiesto z atiaľ čo Tokyo Stadium bude inscenovať turnaja opener.Eddie Jones: mal som žiadny kontakt z Anglicka a som spokojný s Stormers viacerými

Zvýraznenie Japonska rastúci postavy v hre, to bolo tiež vybraná pre vstup tím, pomenovaný Sunwolves, vo rozšíril južnej pologuli Super Rugby súťaže, ale povedal Tew v piatok riadiaceho orgánu Sanzaru ešte obavy.

"sme všetci veľmi radi, tým, čo Japonci dosiahnuť na majstrovstvách sveta v ragby, ale zostávame celkom nervózny, ich pripravenosť k Super Rugby, a to je ich ďalší krok vpred, "povedal Tew miestne médiá.

" nepovedal by som, že je to neistá, ale sme znepokojení o akejkoľvek expanziu, keď prinesie nové tímy do sout ciou, a to trvá trochu času pre nich do postele nadol.Mali sme schôdzku Sanzaru v Sydney v tomto týždni a japonský chlapec dal veľmi podrobnú prezentáciu na veci na svojom mieste.

"Veľa to bolo povzbudzujúce, ale doteraz neoznámili tré nera a útočisko ' t dostal plný zoznam hráčov, takže sú dve veci, ktoré mám dať nohu na plyne pre. "

Sunwolves, ktorí vstúpia rozbalený súťaž spolu s tímom v Argentíne a južnej Afrika je Kings, bude tiež hrať nejaké hry v Singapure v snahe podporiť šírenie ragby po celej Ázii.

sú naplánované hrať svoju úvodný zápas proti južnej africkej strane levmi v Tokiu 27. februára.

Aj keď existovali obavy ohľadom vstupu Japonska do súťaže Tew povedal argentínsky tím by hŕstka pre zavedené strany. "Argentína bude veľmi, veľmi dobrej kondícii," dodal. "Sú to veľmi dobre organizovaná, veľmi pripravený a mám veľmi silné zoznam hráčov.

" Mohli by byť v skutočnosti pomerne značné obavy a idú pridať značnú farbu ku konkurencii. "

Argentína dosiahol semifinále svetového pohára minulý mesiac, kde oni prehrali s Austráliou.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára