pondelok 10. apríla 2017

Rory McIlroy comeback dostáva do popredia záujmu na US PGA Championship


Záujem o účasť v golfe je v rozpore s opakujúcim sa zmyslom divadla pripojeného k najvyššej úrovni tohto športu. Spoločná reflexie by sa dokonca preskúmať možnosti prepojenia dvoch.
Každý z tohtoročných veľkých ponúkol vytvorila príbeh pútavý. Na Augusta National, Rory McIlroy pátranie dokončiť čistú sériu major dominovali. US Open a Open Championship bolo neoddeliteľne spojené s jedným mužom: Jordan Spieth. Nahromadenie na US PGA Championship, ktorý začína vo štvrtok vo Whistling Straits, videl pozornosť odkloniť pevne smerom McIlroy znova.Skutočnosť, že bol spolupracuje s Spieth nábojov jedného roka do dvoch len pridáva korenie na už vzrušujúce situáciu - viac: http://stavky-clic.com
, alebo nie, svet No1 návrate zo zranenia členka väzu utrpel počas dňa 4. júla futbalový zápas na obranu Wanamaker Trophy? Otázkou otáľal týždňov. Každý návrh, ako je vyslaný do Severného Írska na sociálne médiá, je to, že bude mať svoje miesto v oblasti blokovania neočakávané zrútenie jeho uzdravenie. (Hral všetkých 18 jamiek kurzu v sobotu bez známok nepohodlie.) McIlroy taktika možná popieral teóriu, že golf existuje vo svete plus štyri a nosiče pigeons.Rory McIlroy (@McIlroyRory) Pocit dobre trafiť vodiča znova!
zdroj: http://stavky-home.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára