pondelok 10. apríla 2017

Nohejbal World Cup: New Zealand omráčení hostitelia Austrálie hore bazéna


Nový Zéland nastaviť vystúpiť Nohejbal Svetového pohára, keď rozrušiť obhajca titulu Austrália 52 - 47 vo svojom bazéne zápase. Tento nový-vyzerať Silvers Paprade vzdorovala pre-turnaj skeptikov ako tvrdili ich prvé víťazstvo nad horce výhod počítačov Cup vo svojich posledných 10 stretnutí.
Ak by boli tieto diamanty za žiadnych dojem, že vyhral tretíkrát za sebou world titul doma by bolo jednoduché, ale šek realitu studenej pred svetový rekord dav 16,233 na Acer Arena.
Austrálie boli istí, čo očakávať od Strieborného papradí prepracované linky záber, ktoré neboli vystavené tlaku až do nedele.To, čo dostal, bola klinická a nemilosrdné displej z oblečenia, ktoré, zatiaľ čo robí nejaké chyby, doľava Austrália naháňa v celom napínavého závodu.
Strata je Diamonds 'prvá na svete No2 Silver Ferns takmer dva roky, pričom posledná prichádza v septembri 2013. To tiež znamená, že ich trans-Tasman súperovi skončil v hornej časti bazén a vziať psychologický okraj ako oni idú do kvalifikačných kolách začína v utorok.
cez impozantný nároku Erin Bellova na predvolenú bránu útoku podbradník v austrálskych úvodných dvoch svietidiel, tréner Lisa Alexander vrátil k pravidelnej aktivistu Natalie Medhurst v kombinácii s jej West Coast Fever tímovým kolegom Caitlin Bassett na strelca.Facebook Twitter Pinterest
Rozhodnutie sa vyplatilo, s pár kŕmenie navzájom hladko v kruhu a Bassett drážkovanie 38 gólov.
Ale Nový Zéland priniesol obranný tlak ďalej súdu, a impozantný Kiwi centrum Laura Langman kombinácii s krídlom obrany Kayla Cullen sa zásadným spôsobom prestať kŕmiť motory Kim Ravaillion a Kim Green z robia svoju prácu.
The Silver Ferns vrhli na austrálskom nestabilné štart, ako hybná sila v priebehu druhého štvrťroka, pretože Diamonds snažil dostať loptu do svojej útočnej tretine.
spočiatku nervózni vyzerajúce Silver Ferns cieľom útoku Maria Tutaia nájdených jej oko, potápať nejaké vznešené ciele s dlhým doletom.
austrálska high Počet penalty tiež stať ich draho, kombinovanie 17 kontaktov na svojich protivníkov päť v samotnom prvom štvrťroku sa kapitán Laura Geitz hlavný páchateľ.
Austrálčania zhromaždil neskoro pomocou stints z divoká Sharni Layton a Paige Hadley, ale nemohol kolík späť Kiwi.
austrálska strata degraduje je na druhom mieste v ich pool, čo znamená, že sa bude pohybovať do bazéna druhej fáze w tý svetový No3 England, piaty-zaradil Južnej Afrike a to buď Uganda alebo Wales.
Budú pravdepodobne stretnúť Anglicku v utorok v noci.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára