nedeľa 16. apríla 2017

Rocket man: astronaut, který plánuje spustit maratón ve vesmíru

Co se stane, když narazí do zdi ve vesmíru? To není hloupá otázka ze sci-fi románu, ale reálná možnost, že Britové astronaut Tim Peake může mít, aby zvážila. Peake, který je kvůli odstartovat k Mezinárodní vesmírné stanici na 15.


prosince, se snaží, aby se stal prvním člověkem, který běžet maratón v prostoru. V 10 hodin dne 24. dubna příštího roku, bude mu seřadí po boku 37.000 ostatní běžce na start nejslavnějšího maratonu na světě: v Londýně.. Bude právě stalo, že se asi 400 kilometrů nad nimi, když to dělá

Peake ž ádný maratón nováčkem - v roce 1999 zpátky na zem, on dokončil kurz v Londýně ve 3h 18min 50sec - i když je nečekal porazit, že čas ve vesmíru, on byl hodně trénoval už. „Jakmile jsem se dostal přidělen do mého poslání, pomyslel jsem si: Nebylo by skvělé běžet na palubě ISS," říká. „The London Marathon je celosvětová událost.Berme to z tohoto světa!"

I když tento výkon může představovat poměrně hodně malých kroků pro lidstvo Bet365-Otevřete si účet (koneckonců 42,195 metrů tvoří maratón), již byly podniknuty 26,2 mil obřích skoků ženou - v roce 2007, NASA astronaut Sunita Williams běžel Bostonský maraton na běžícím pásu až na ISS. Ale to, co dělá Peake pokus liší, je, že bude spuštěn prakticky ulicemi Londýna, zatímco obíhá mil nad nimi. Facebook Twitter Pinterest Peake bere pauzu od trénin ku. Foto: Bob Martin Virgin Money London Marathon

Toto je díky velmi chytré aplikace s názvem RunSocial.Společnost za ním natáčet běží kurzy - včetně pražské a londýnské maratonských tratích - a vytvořit „mixed reality" videa, která běžci mohou sledovat, zatímco na běžeckém pásu. Přehrávání videa odpovídá jejich rychlost, vytváří velmi hladký a přesvědčivý vliv projíždí krajinou. Pokud je běžecký pás zpomalí, video zpomaluje, a vice versa. Takže, stejně jako běžci na fyzické ulicích Peake se pohybuje kolem nejznámějších památek kurzu -. Cutty Sark, Tower Bridge, a možná bít do zdi na tom posledním, bude-oslabovat táhnoucí se podél nábřeží

„Jde o to, Bet365-Bonus ihned po registraci že jsem nejvíc těší, je, že mohu stále pracovat s každý dole na Zemi," říká Peake.A každý, kdo se chce připojit se k němu, tak mohou učinit - každý s použitím RunSocial má avatara, který odráží jejich skutečné místo na hřišti, a tak kolegové virtuálních běžců na den může předjet, být schválen nebo spustit podél astronaut z nějakého kardiostimulátory pomoc. Peake vlastní avatar pomůže identifikovat ho. - mu byl dán jeho vlastní virtuální Evropská kosmická agentura leteckou kombinézu

Aplikace samotná je zdarma a stáhnout z maratonu trasy stojí £ 4.99, ale každý člověk, který požádala o místo v maratonu hlasování - úspěšně, nebo ne - bude zaslán odkaz pro stažení v lednu 2016. A přijde dubna, bude slov všichni doufají, že neslyší, bude: „Londýn…máme problém."

Bet365-Klikněte zde

Joy of Six: stratené Austrálsky športové tímy

V osemdesiatych rokoch minulého storočia boli strany s viktoriánskou futbalovou ligou v hlbokých finančných ťažkostiach, ale aspoň mali storočie, aby sa dostali na pokraj zabudnutia. Počas troch falošne nezodpovedných sezón sa Brisbane Bears ocitli v červenej farbe 26 miliónov dolárov. Dokonca aj 4 milióny dolárov, ktoré zaplatili na vstup do súťaže, ešte mali banku a so svojím úverom zaručeným neúspešným impériom Qintexu bezohľadného magnáta Christophera Skase bol severný experiment ligy na pokraji kolapsu.

Brisbane mala šťastie, že sa dostala do VFL na prvom mieste.Hlasovanie z roku 1986, ktoré ich priznalo, a z ápadné pobrežie Eagles bolo len vyhrané na minimálnom hlasovaní 8-4 s oddanosťou Fitzroya nevedomým vytvorením svojho budúceho partnera tým, že zmenil svoj hlas na poslednú chvíľu, ale aj keď kluby, ktoré hlasovali "nie "Boli šťastní, že si vzali lukratívny licenčný poplatok, boli menej štedrá, keď pomohli Brisbane vybudovať tím. Medveďania si vybrali osem skúsených južných Austrálčanov v národnom návrhu, ale boli nútení zaplniť zvyšok Ich zoznam s hráčmi nechcenými inými klubmi.Tímy mali možnosť ponúknuť každému, kto hral minimálne jeden vrcholový zápas alebo záverečné finále, a nie je prekvapením, že všetci profitovali tým, že sa pokúsili vyložiť preplatok, cez kopce alebo žalostne nezkušený. Brisbane sa sťažovala, že Carlton im ponúka hráčov, ktorí práve odišli.

Napriek tomu, že sa Brisbane používa ako skládka, vyhrali 21 zápasov počas prvých troch sezón, ale keď sa Skase imp érium zrútilo, klub bez peňazí sa čoskoro spirály smerom k nohám rebríka.Štrajk skúsení hráči vylúčiť ich z predsezónnej súťaže 1990 a medvede nebudú vyhrať viac ako štyri hry opäť do roku 1994.

Vo vzácnom vypuknutia skutočnej radosti v tomto zozname Brisbane konečne prišiel dobrý, ale nie pod ich pôvodnú identitu. V roku 1995 oni by vrhnúť takmer každý aspekt svojej pôvodnej identity a nakoniec presunutý z Gold Coast do hlavného mesta Queenslandu. Majú kvalifikáciu pre svoje prvé finále série, a išiel do jednej hry veľké finále v roku 1996.Ten rok oni sa spojili s Fitzroy, a po počiatočnom poklese v bohatstve, Brisbane Lions pod Leigh Matthews sa objavil o pár rokov neskôr sa tromi časovými premiér a jeden z veľkých strán moderného era.2) South Dragons (NBL - 2006 až 2009)

Každý sníva o ukončení svojej kariéry sa na okamih triumfe tak ohromujúce, že je možné ukončiť s rukami triumfáln e nikdy k návratu. V roku 2009 NBL šampióni dosiahli svoje vlastné verziu čin, samotársky unconquered ale nie bez piatich rokov (a stále narastá), pri pohľade v hneve.

South Dragons bol založený v roku 2006 ako posledný v komplikovanom línia "niekto ale Tigers" basketbalové tímy Melbourne.Pri domácich zápasoch Victoria Titans užitočne zobrazoval rodokmeň vysvetľuje, ako to funguje - v rokoch 1979 až 1998 St Kilda Saints stal Westside Svätej potom Southern Saints, ktorý sa spojil s Eastside strašidiel (predtým Nunawading prízraky) za vzniku Eastside Melbourne mágie ktorý sa spojil s ex-Coburg teraz na sever Melbourne Giants, aby sa stal Titánmi. Mám to? Potom sa skomplikovalo aj oni išli zlomil a znovu objavil ako Victoria Giants.Nové Giants netrvalo dlho a to buď, a po dvoch sezónach draci kúpili licenciu NBL.

Aj keď mal stráca rekord vo svojej prvej sezóne južnej kvalifikoval pre playoffs zdvorilosť veľkorysého sy stému, ktorý videl osem z 12 strany v lige v cene, ale keď sa zrútil na 5-25 rekord vo svojom druhom ročníku to vyzeralo, že ďalšie vyzývateľom Tigers smeruje nadol Gurgler. Avšak, že skazený sezóne bol katalyzátorom pre jeden z najúžasnejších obratov v austrálskej športovej histórii, sa draci umiestnenie na prvom mieste na budúcu sezónu a vhodne porazil Tigers vo veľkom finále.

Čo by mala stáť veľkým miestna rivalita bola v skutočnosti zabitá preč Tigers.Oba tímy sa dohodli, že sedieť na sezónu 2010-2011 na protest s nedostatkom reformy do súťaže. NBL už chýba tímy v Sydney a Brisbane a smel boli nútení vyjednávať, skôr než stratiť obe strany Melbourne, ale keď Tigers backflipped, South boli ponechaní na holičkách.

Draci okamžite rozpustil svoj majstrovský tím a šiel do vybrania, ktoré by v konečnom dôsledku ukázať ako trvalé.Miestne profesionálny basketbalový scéna bola ponechaná na Tyg ři (nedávno premenovaná na Melbourne United), takže ich veľa kritiky trpezlivo čakal druhý tím v Melbourne, aby sa spolu a rozpútať rivalry.3) Gold Coast United (A-League - 2009 až 2012 )

Existuje len málo, že Clive Palmer Frederick zmenil ruku bez úspechu.Z majetku ťažby a víťazné kontrole Senátu, jeho úžasne shambolic pokus o vlastníctve futbalový klub by mohol byť jediným kapitola odstredené cez v jeho autobiografii.

Pred Palmer United došlo Gold Coast United, ale napriek tomu Palmer sklápacie v $ 18 metrov, klub sa stal najnovšou obeťami s regiónom, ktorý má (zrejme) zabila viac profesionálnych športových tímov na obyvateľa ako kdekoľvek inde na Zemi. Tretie miesto vo svojej prvej sezóne bol povzbudzujúci, ale dráma nikdy nebol ďaleko.

Otvor domáce návštevnosť 7,526 bola slušná dosť, ale v čase, keď expanzné kolega klubu North Queensland vrátil do Skilled Park o niekoľko týždňov neskôr vrany očíslované len 2616.Poplašné zvony odišiel do vedenia-až do zápasu, keď Palmer oznámil, že viečko návštevnosť na 5000, aby sa zachránil $ 100,000 zápas v štadióna nájomných poplatkov a odvodov vládnym dopravy. Pod tlakom bol Palmer presvedčil zrušiť viečko pred ďalším domácom zápase, ale davy nikdy nespamätal. O rok neskôr ukázalo iba 4109 s cieľom zistiť ich inauguračnej finále vzhľad.

v budúcej sezóne návštevnosť pravidelne klesla pod 2000, a hoci oni boli mieri do finále opäť len 5088 combined objavil vidieť je hrať tri domáce zápasy v decembri 2010. S dôležitými hráčmi rýchlo opúšťajú United spadli na spodná časť ligy vo svojom treťom ročníku, a múry začali zatvárať v on Palmer.Vo februári 2012 vymenoval 17-ročný Mitch Cooper ako kapitán na svojom debute, vyhodený tréner Miron Bleiberg popisujúci udalosť ako "slávnostný" potom verejne odkazoval na futbal ako "beznádejný hry ". V tomto okamihu sú všetky, ale najviac hardcore fanúšikovia sa vzdal, a dni po práve 1141 sa objavil na zápas.

Keď Palmer vystupňoval svoj spor s FFA zaslaním hráčov von s košele sponzor, Svoboda reč ďalej jen'a-League konečne dosť a naštartoval ho. Kormidla United narazil do konca sezóny a zomrel krátko potom, zatiaľ čo Palmer vynesie sa pomstiť tým, že vytvorí konkurenčné riadiaci orgán pre futbal v Austrálii.On čoskoro stratil záujem o spustenie hry a obrátil sa namiesto toho beží krajiny - zdá sa, že majú oveľa väčšia zábava robí that.4) Adelaide Giants (ABL - 1989 až 1999)

Na krátky okamih v priebehu na 1990 týždenný zdôrazňuje balíček na kanále 10 vyzvaní baseball stať sa niečím viac než menšinové znepokojenie v Austrálii.S žiadny-more-90s aspektov na pokrytie (napríklad sekvenciu titulu, ktorý vyzeral, ako by bol zaujatý z neúspešného amerického sitcomu), Timezone videoherných a rkád reklamy na plot a mladého Warrena Smithov gravitácia vzpierať účesu sme nadchol k výkony nóbl povolenia, ako sú Melbourne monarchu, Daikyo delfínov a Sydney vlny na chvíľu predtým, než normálne služba obnovená.

aj keď sme svetlo na videu dôkaz o existencii obrov, ABL záznamy ukazujú, že boli vedúci tímy v nijaký stabilitu. V súťaži, kde prichádzali a odchádzali na ročnom základe Adelaide boli len jedným z troch splniť celý 10 sezón pod pôvodným názvom tímy, aj keď nikdy nehral v hre majstrovstiev.To, čo vieme, je, že ich logo bolo rozhodne un-obrie ako blesk, a že oni boli spojení s Los Angeles podvodníci, ktorí sa zdanlivo bezstarostne (alebo nevedomý), ktoré Adelaide niesla rovnakú prezývku ako ich najviac nenávideného rivala.

najlepšie šance obri v Južná Austrália prvého národného baseballového triumfu od roku 1980 Claxton Shield prišiel v poslednom ročníku ligy. Oni ovládali pravidel né obdobia, ale zrútil v play-off, a spolu so zvyškom ligy boli bez okolkov rašelinové, keď (na základe zmluvy ešte Palmer mohla povedať "hej, držať" k) Aussie major leaguer Dave Nilsson platený $ 5m získavajú práva na bojujúci súťaže.Nilsson Nový International Baseball League našiel malý záujem verejnosti a zrútila sa po dvoch sezónach.

ABL bol reštartovaný na sezónu 2008-09, a že rok fanúšikovia City cirkví konečne dostal na dostrel slávy pre prvýkrát v takmer 30 rokov zdvorilosť Adelaide Bite podliehať ligy hre majstrovstiev.Bohužiaľ pre dlhé trpia miestnej basebalové komunity stratili a nemajú si užil víťazstvo sezóny od roku. 5) Christchurch Sirens (WNBL - 2007 až 2008)…

…, ktoré nie sú striktne 'Australian', ale spolu s Auckland (futbal) Kingz, Nový Zéland rytierov a Singapure streľcov z praku predstavujú neúspešných pokusoch správcovi športovísk podať pomocnú ruku k našim susedom zahrnu tím ich strany v miestnych súťažiach.

V prípade, že trojnásobný majster NBL New Zealand Breakers myšlienka mohla pracoval veľmi dobre, ale história ukázala športové kultúrne výmeny je väčšia pravdepodobnosť, že skončí s správcovi zapojiť než v šampionáte slávu.Niektoré burzy boli ľahšie sprostredkovať ako ostatné, s A-League Wellington Phoenix nútení obchádzať pravidlá FIFA tým, že hrá ako austrálsky tím so sídlom na Novom Zélande v podobnej móde k hráčom tenisu, ktoré majú poštovú adresu, na Bahamách za, daňové účely '.

ženská National Basketball League nemal také problémy, keď privítal Christchurch sirény pre obdobie 2007-2008, a okrem úžasne menovaný americký import Ashley Awkward (finalista vo vysokoškolskej basketbale mene of the Year'soutěže spolu Genesis Lightbourne a Lady Comfort) nová strana dostali okamžitú nohu-up zahrnutím mnohých Tall Ferns ženskej reprezentácie nov� �ho Zélandu.

Išli 9-3 doma vo svojom prvom roku, ale minul finále zdvorilosť 12 priamych strát v Austrálii a skončil na ôsmom 10 tímov.Išlo o konkurenčný začiatok, ale Sirény boli určené pripojiť neveľmi láskavo si pamätal tímy ako Hunter námorníci a Collingwood Warriors v hre jedinú sezónu v austrálskej národnej lige a potom mizne.

Absurdita tím z Nového Zélandu hrajú v súťaži zmluvne viazaní sa označuje ako austrálska obranná sila ženskej Národnej basketbalovej lige po celú dobu prišla do konca roka 2008, kedy hlavný sponzor stiahol.V lige, kde steny sú tak závislé na sponzorských dolárov, ktoré ich kolegovia 2007 expanzia klub bol oficiálne nazýva Jimmy Possum Bendigo Spirit na počesť miestneho bytových doplnkov obchodníka, to bola smrteľná rana, ktorý opustil klub schopný pokračovať v Christchurch.

Bol tam náznak, že klub bude premiestnená do Wellingtonu, ale basketbal Australia ma l žiadny z toho a Sirény sa stal posledným v Gold Coast v štýle radu Trans-Tasman športové fatalities.6) Newtown Jets (NSWRL - 1908 až 1983)

Ak sa chcete vyhnúť záplave sťažností od zúrivých verných lige by malo byť poznamenané, že Jets sú v skutočnosti nažive a darí veľmi dobre v druhej-tier New South Wales Cup [Čo je skvelá správa, ale je to už viac ako 30 rokov, čo sa objavili základom NSWRL klub vo veľkom čase.

Bluebags podarilo tri premierships predtým 1943, ale 1960 oni boli bežne vyskytujú bližšie spodnej časti rebríčka, než hore a hit skalné dno s drevenou lyžicou hetriku v rokoch 1976 až 1978.

Zúfalý z akéhokoľvek zvýhodnenia, ktoré by ich mohli zdvihnúť spodnej časti rebríčka Jets začala najambicióznejšia náborové krok v histórii hry v roku 1977 podpisom fringe NFL hráč Manfred Moore. Po Moore strelil prvý pokus klubu v sezóne to vyzeralo ako geniálny nápad, ale štyri hr y neskôr nároky brutálneho športe sa stal príliš veľa, a on sa rozhodol k návratu do USA.Newtown stratí 20 v rade po tom, čo Moorovho debutu, ale jeho krátky stint je tak láskavo pripomenúť, že za $ 35 prác bude Jets predať tričko predstavovať ho mrštit futbal nad tribúny Henson parku. Len preto, že.

V roku 1981 Newtown stručne sa vrátil k vynikajúcich, keď dosiahli svoje prvé veľké finále od roku 1955, ale boli porazení, a s konkurenciou expandujúcej mimo Sydney cash-obmedzovaný klub ocitli v muške ligy po tom, 1983 sezónu. Boli bez okolkov vykopli ligy spolu s západnej predmestí, ale na rozdiel od Magpies nemali prostriedky na šrot svoju cestu späť do prostredníctvom súdov.Ako posledný poníženie, keď boli oficiálne vylúčení a navrhovaný presun do Campbelltown zrútil, vesty presunul do oblasti namiesto

Jets žiť, čo predstavuje veľa strán Rugby League sa prišlo a odišlo od roku 1908. - a slávne tí my zo všetkých kódov, ktoré neochotne skončil v nižších ligách.Od Fitzroy hrá v Melbourne amatérskej austrálskej pravidiel hospodárskej súťaže, s NSL klubov pozametal späť do stavu líg v etnickú čistku šialenstvo A-League, tieto strany zostať nažive, off-Broadway 'v prospech ako tých, ktorí si pamätajú dobré časy, a niekto hľadá alternatívu k bezohľadnej podnikovom prostredí dnešnej modernej športovej súťaže.

Len sa modlím, aby váš tím nikdy sa k nim pripojil.


piatok 14. apríla 2017

Nový Zéland stále znepokojený japonskej Super Rugby pripravenosti

Japonsko získal obdivovateľov pre svoje pôsobivé vystúpenie na majstrovstvách sveta v ragby, ale to urobila málo pre zmiernenie obáv z tela vládnucej na južnej pologuli je o ich pripravenosti pre Super Rugby, uviedol Nový Zéland šéf Steve Tew.

statočný kvety vyhrali tri zápasy na majstrovstvách sveta a za predpokladu, že rozrušenie turnaja s tlmičom víťazstvo nad Južnej Afrike.Japonsko bude tiež hostiť prvý Rugby svetový pohár v Ázii v roku 2019, ale krajina oznámené v júli navrhovaný nový 80.000 národný štadión, stredobodom 2020 olympijských hier, by nemali byť dokončené včas hostiť zápasy.

Yokohama štadión bude hostiť finále 2019 namiesto z atiaľ čo Tokyo Stadium bude inscenovať turnaja opener.Eddie Jones: mal som žiadny kontakt z Anglicka a som spokojný s Stormers viacerými

Zvýraznenie Japonska rastúci postavy v hre, to bolo tiež vybraná pre vstup tím, pomenovaný Sunwolves, vo rozšíril južnej pologuli Super Rugby súťaže, ale povedal Tew v piatok riadiaceho orgánu Sanzaru ešte obavy.

"sme všetci veľmi radi, tým, čo Japonci dosiahnuť na majstrovstvách sveta v ragby, ale zostávame celkom nervózny, ich pripravenosť k Super Rugby, a to je ich ďalší krok vpred, "povedal Tew miestne médiá.

" nepovedal by som, že je to neistá, ale sme znepokojení o akejkoľvek expanziu, keď prinesie nové tímy do sout ciou, a to trvá trochu času pre nich do postele nadol.Mali sme schôdzku Sanzaru v Sydney v tomto týždni a japonský chlapec dal veľmi podrobnú prezentáciu na veci na svojom mieste.

"Veľa to bolo povzbudzujúce, ale doteraz neoznámili tré nera a útočisko ' t dostal plný zoznam hráčov, takže sú dve veci, ktoré mám dať nohu na plyne pre. "

Sunwolves, ktorí vstúpia rozbalený súťaž spolu s tímom v Argentíne a južnej Afrika je Kings, bude tiež hrať nejaké hry v Singapure v snahe podporiť šírenie ragby po celej Ázii.

sú naplánované hrať svoju úvodný zápas proti južnej africkej strane levmi v Tokiu 27. februára.

Aj keď existovali obavy ohľadom vstupu Japonska do súťaže Tew povedal argentínsky tím by hŕstka pre zavedené strany. "Argentína bude veľmi, veľmi dobrej kondícii," dodal. "Sú to veľmi dobre organizovaná, veľmi pripravený a mám veľmi silné zoznam hráčov.

" Mohli by byť v skutočnosti pomerne značné obavy a idú pridať značnú farbu ku konkurencii. "

Argentína dosiahol semifinále svetového pohára minulý mesiac, kde oni prehrali s Austráliou.


pondelok 10. apríla 2017

Nohejbal World Cup: New Zealand omráčení hostitelia Austrálie hore bazéna


Nový Zéland nastaviť vystúpiť Nohejbal Svetového pohára, keď rozrušiť obhajca titulu Austrália 52 - 47 vo svojom bazéne zápase. Tento nový-vyzerať Silvers Paprade vzdorovala pre-turnaj skeptikov ako tvrdili ich prvé víťazstvo nad horce výhod počítačov Cup vo svojich posledných 10 stretnutí.
Ak by boli tieto diamanty za žiadnych dojem, že vyhral tretíkrát za sebou world titul doma by bolo jednoduché, ale šek realitu studenej pred svetový rekord dav 16,233 na Acer Arena.
Austrálie boli istí, čo očakávať od Strieborného papradí prepracované linky záber, ktoré neboli vystavené tlaku až do nedele.To, čo dostal, bola klinická a nemilosrdné displej z oblečenia, ktoré, zatiaľ čo robí nejaké chyby, doľava Austrália naháňa v celom napínavého závodu.
Strata je Diamonds 'prvá na svete No2 Silver Ferns takmer dva roky, pričom posledná prichádza v septembri 2013. To tiež znamená, že ich trans-Tasman súperovi skončil v hornej časti bazén a vziať psychologický okraj ako oni idú do kvalifikačných kolách začína v utorok.
cez impozantný nároku Erin Bellova na predvolenú bránu útoku podbradník v austrálskych úvodných dvoch svietidiel, tréner Lisa Alexander vrátil k pravidelnej aktivistu Natalie Medhurst v kombinácii s jej West Coast Fever tímovým kolegom Caitlin Bassett na strelca.Facebook Twitter Pinterest
Rozhodnutie sa vyplatilo, s pár kŕmenie navzájom hladko v kruhu a Bassett drážkovanie 38 gólov.
Ale Nový Zéland priniesol obranný tlak ďalej súdu, a impozantný Kiwi centrum Laura Langman kombinácii s krídlom obrany Kayla Cullen sa zásadným spôsobom prestať kŕmiť motory Kim Ravaillion a Kim Green z robia svoju prácu.
The Silver Ferns vrhli na austrálskom nestabilné štart, ako hybná sila v priebehu druhého štvrťroka, pretože Diamonds snažil dostať loptu do svojej útočnej tretine.
spočiatku nervózni vyzerajúce Silver Ferns cieľom útoku Maria Tutaia nájdených jej oko, potápať nejaké vznešené ciele s dlhým doletom.
austrálska high Počet penalty tiež stať ich draho, kombinovanie 17 kontaktov na svojich protivníkov päť v samotnom prvom štvrťroku sa kapitán Laura Geitz hlavný páchateľ.
Austrálčania zhromaždil neskoro pomocou stints z divoká Sharni Layton a Paige Hadley, ale nemohol kolík späť Kiwi.
austrálska strata degraduje je na druhom mieste v ich pool, čo znamená, že sa bude pohybovať do bazéna druhej fáze w tý svetový No3 England, piaty-zaradil Južnej Afrike a to buď Uganda alebo Wales.
Budú pravdepodobne stretnúť Anglicku v utorok v noci.

Tréner Darrena Lehmann úlohou nie je v nebezpečenstve, hovorí Cricket Australia náčelníka


Darren Lehmann je bezpečná ako austrálskeho trénera, hovorí Cricket Australia CEO James Sutherland.Hovorenie ráno v Melbourne potom, čo austrálske drvivej straty Ashes na Trent Bridge, Sutherland bol požiadaný, či Lehmann bolo "bezpečné" a reagoval s dôrazné "áno".
Toto "áno" bol zmiernený s prísľubom previerky štýle kriket Austrália hrala v menej známych podmienok, kedy v zámorí.
austrálska agresívne značka odpaľovanie opakovane zlyhala v anglických podmienkach uprednostňovanie švu a hojdačka bowling, nikdy viac než na prvú ranu štvrtý test na Trent Bridge keď Anglicko valcované návštevníkov za púhych 60 na ceste k uplatneniu nároku na víťaznú sériu 3-1 vedenie.
ťažký Ashes strata nasleduje séria porážok 4-0 vo spin-friendly podmienok v Indii v roku 2013, 2-0 Pakistanom o mŕtvych gólov v SAE v roku 2014 a od 2-1 v Južnej Afrike tiež top poradí tváre uplynulej year.Australia ľudovej jatočných mladí kandidáti pripraviť, aby zvýšili | Russell Jackson Viac: http://u-stavky.com
"Po každých radov budeme sadnúť a preskúmanie, a myslím, že je to príležitosť na zamyslenie nad [naše] štýl hry," hovorí Sutherland. "Nie je to ľahké hrať ďalej, ale je to niečo, čo musíme urobiť lepšie.Chceme byť najlepší kriketová tím na svete a na to, že musíme byť lepší v hraní preč. "
Sutherland uctil kariéry kapitán Michael Clarke, ktorý oznámil, že budú odchádzať do dôchodku na koniec radu, že sa snažil zle pálkou. Označil Clarke za "hrdinu ku generácii" mladých Austrálčanov.
"On bude mať na pamäti, pre jeho odvahu a spôsob, akým hral hru," hovorí Sutherland. "Nemyslím si, že môžem myslieť austrálsky hráč kriketu, ktorý pracoval ťažšie dať jeho najlepší na ihrisku, deň čo deň, týždeň čo týždeň.
" Skončil jeho podmienok, a to [odchod do dôchodku ] je malý moment vo veľkom kariéry.Nebol som prekvapený jeho rozhodnutie, pochopenie tlak bol pod. On robí rozhodnutia, že je ten správny čas a jeho úsudok je to vhodné. "
Sutherland dal Steve Smithovi silný súhlas, aby sa stal austrálsky ďalší test kapitán. "Máme niekoho čakajú, kto má skúsenosť ako kapitán," povedal. "V posledných mesiacoch bola hodnotená ako najlepší test krikete na svete.Steven je pripravený na túto výzvu ale nikto je hotový len vojsť do neho. "Facebook Twitter Pinterest Michael Clarke na jeho rozhodnutie odísť z testovacieho cricket.Link k videu
Sutherland by nemali byť čerpané či veteránov Brad Haddin a Shane Watson hral ich posledný zápas v vrecovité zelene po sporne strácajú body skoro v seriáli.
"je to pre ostatných ľudí rozhodnúť, to nie je pre mňa špekulovať o tom práve teraz, "povedal. "Budeme preskúma vystúpenia a aby bola posúdená na to, čo sa stalo."
zdroj: http://stavky365.com

Nehovorím, že neznášam škodoradostný ceduľky ...


Aj nikdy nebol veľký fanúšik krikete. Sakra, mal som manželstvo, ktoré trvalo kratšiu dobu, než je testovacie stretnutia. Zdalo sa, že Wagner, s bránkami. Verzia športu z tantrické pohlavia.
Ale to bolo všetko pred Aussies začali mlátenie podľa ceduľky na tohtoročných Ashes. Stal som sa cez noc kriket convert. No Aussie v Británii by mohla odolať trochu svetla škodoradostnú radosť. Je to tak vzácne, že sa dostaneme do pocit nadradenosti na miestnych ľuďoch. Po pravde povedané, mnoho pomste pozri Austrálčanov ako recesívny gén. Díval som sa až toľko nosy od roku pohybujúce sa sem - a to aj ľuďom, kratšie ako ja. Horná-class Briti majú blahosklonnosť chromozóm, pokiaľ ide o protinožcov.Kniha kritik ani raz mi vysvetlil, že "blahosklonnosť" znamená "hovoriť dole".
Takže, keď Austrália boli víťazné, to ukázalo neodolateľné, aby labuť off na Pánovej, inu, panovať ceduľky. narazil som na Shane Warne a my škodoradostnú radosť stereofónne. Boli sme pocit, ako šumivé ako bubliny v našej slávnostné šampanského. Dokonca som mal zábavné flirtovanie s Aggers pri čaji chatu, v ktorej som vysvetlil, že my Austrálčania sú tak vysoko nad Cloud Nine sme museli pozerať sa na to pozrieť.
A potom zrazu, z ničoho, sme sa Broadsided. Doslovne. Unikal v 94 minút pred obedom.Bola to najkratšia prvý smena testovacieho zápas v histórii. "Pomicide!" Nariekal papiere Sydney.
Je zrejmé katastrofálne pravopisná chyba poslal náš kroket tím na ihrisku omylom, my sa domnieval. Ako sa to mohlo stať?
V Austrálii, šport je náboženstvo, zatiaľ čo Briti sú len prvotriedne na front, vtipkovať a šľahanie. Ako národ, naše kontrola reality odrazil. Keby sme boli v lietadle, kyslíkové masky by pád z režijných batožinu skrinky. Národný smútok set v.
Austrálčania v Anglicku snažil dať dojem chrbta kačica, ale teraz prestal chodiť von, aby sa zabránilo neustále rebrovanie.Ale aj tak naše telefóny sú bombardované s jásající textami vyžíva vo ponižujúce demoláciu nášho tímu. "Prečo Aussie zlomiť nohu hádzanie loptičky? Zabudol, že bol pripútaný k nohe "a pod.
Keď som sa chodiť von, budem dávať sám transplantáciu samohlásky, aby sa zabránilo podpichovanie. Moje pery budú schudnúť množstvo samohlásky zaokrúhľovania budem robiť. Alebo môžem len predstierať, že je Kiwi, až kríza prejde
Ale otázka ani Einstein mohol odpovedať je. - to sakra stalo? Niektorí viní premenlivé počasie - Milujem britskej leto, to je môj obľúbený deň v roku. Ale mám podozrenie, dopovaných škandál. Je zrejmé, že britský tím prichytená Valium do Aussies 'Vegemite sendviče.Alebo snáď clarkii a chlapci by sa mala vrátiť k tradičným tréningových techník…a proste tráviť viac času v krčme.
Ale radšej letieť domov do svojich shinpads a testikulárnej stráže, pretože oni dostanú LBW-ed na Mascot - rozsápáno, zbitá a walloped. Alebo zatknutý za zosobnenie kriketová tím. Ale vy Briti nemali príliš domýšľavý. Viete, prečo náš národný symbol je klokan? Vzhľadom k tomu, že sme dobrí opäť stavia na nohy. Takže budúci rok, budete škodoradostný bastardi!

Rory McIlroy comeback dostáva do popredia záujmu na US PGA Championship


Záujem o účasť v golfe je v rozpore s opakujúcim sa zmyslom divadla pripojeného k najvyššej úrovni tohto športu. Spoločná reflexie by sa dokonca preskúmať možnosti prepojenia dvoch.
Každý z tohtoročných veľkých ponúkol vytvorila príbeh pútavý. Na Augusta National, Rory McIlroy pátranie dokončiť čistú sériu major dominovali. US Open a Open Championship bolo neoddeliteľne spojené s jedným mužom: Jordan Spieth. Nahromadenie na US PGA Championship, ktorý začína vo štvrtok vo Whistling Straits, videl pozornosť odkloniť pevne smerom McIlroy znova.Skutočnosť, že bol spolupracuje s Spieth nábojov jedného roka do dvoch len pridáva korenie na už vzrušujúce situáciu - viac: http://stavky-clic.com
, alebo nie, svet No1 návrate zo zranenia členka väzu utrpel počas dňa 4. júla futbalový zápas na obranu Wanamaker Trophy? Otázkou otáľal týždňov. Každý návrh, ako je vyslaný do Severného Írska na sociálne médiá, je to, že bude mať svoje miesto v oblasti blokovania neočakávané zrútenie jeho uzdravenie. (Hral všetkých 18 jamiek kurzu v sobotu bez známok nepohodlie.) McIlroy taktika možná popieral teóriu, že golf existuje vo svete plus štyri a nosiče pigeons.Rory McIlroy (@McIlroyRory) Pocit dobre trafiť vodiča znova!
zdroj: http://stavky-home.com

Unstoppable Katie Ledecký mocnosti až piate majstrovstvá sveta zlato


Môj otec bol pozoroval môj preteky z tribúny a povzbudzoval ma. To je jednoducho úžasné. "
Emily Seebohm získal v Austrálii šiesty zlatú medailu z majstrovstiev s pozoruhodnou poslednom kole, aby prijali žien, 200 m znak titul.