piatok 27. júla 2018

Sparta szakadt. Amellett, hogy előadásokat a pályán ez scours már nézőtér

Szeretnénk Sparta! Cry, hogy a legtöbb játékos a piros mez hallani örülök kísérték Letna labdarúgók győzelme után szerzett 1: 0-át Dukla.


Rajongók nem tetszik a jelenlegi eredmények és az ő ellenzék így elég egyértelmű. Ő mesélne Václav Kadlec akinek sípot, amikor a változó kísérték áll.

Ha megnézzük a tabellán ePojisteni.cz jut, hogy a kedvencek https://www.prestashop.com/forums/profile/1491035-kabober/ a cím három csapat. Ha megnézzük az eredményeket a közelmúltban mérkőzést, megtalálod a két leginkább három egység a http://www.colourlovers.com/lover/kabober játszószobában csak rossz. Azonban csak a spártai futballisták is megnyerni városi rivális azt mondják, hogy nem érzik a támogatást a saját rajongók.

Mint említettük Tomáš Koubek. „Találkozzunk itt kilencezer ember ujjongott velünk valaki, valaki booed.Talán nem lesz idő, amikor itt az emberek várom, és mi mind együtt, „sóhajtott Sparta kapus után a szombati mérkőzés, amely Sparta tépte több harci szellem, mint egy szép kombináció futball.

A rajongók a nyári nem elég játék söpörni. ukopat, ubojovat és sovány tartalom az eredmény 1: 0. Ez nem annak a DNS. Labdarúgók a piros csak viseli a legszigorúbb szabványoknak. A szemében hívei vannak a spártaiak a legnagyobb hazai csapat. És szerintük ma valószínűleg nem veszik észre…

Ez elég volt ahhoz, hogy Václav Kadlec hanyagul eldobott egy pár esélye, http s://www.intensedebate.com/people/kabober1 szó szerint ígéretes szabadrúgást távolság, megölt egy pontatlan passzot ígéretes ellentámadás közönség fellázadtak.Ha úgy döntött, hogy az edzők a játszótéri letölteni, nem volt taps. Éppen ellenkezőleg. Tribune fütyülni kezdett.

A sajtótájékoztatón, edző és atlétikai igazgatója egy személyben Tomáš Požár míg ő és Josefa Šurala védte játszott az első igazi játék a csoportban, miután hullámvölgyön sérülésekkel azok hiányoznak a megfelelő játékélményt, de a rajongók nem érdekel. Talán, ha ez megtörténik, teraszos játékosok telt el, akkor nem a harag annyira egyértelmű.

De a nyári átigazolási összeg, meghaladta a 70 millió Kadlec készül rekord átadása felé a cseh bajnokságban, még mindig http://www.wikidot.com/user:info/kabober hazudik a fejét. Mivel a játékosok az ő kaliberű várn ak tovább.

Mivel nem elégedett az átlagos, sőt, néha az átlag alatti teljesítmény a többi között.Korábban azt mondta, hogy nem mindenkinek van mit vesz, hogy egy piros mez ruha. A fénykorában volt még egy íratlan szabály, hogy foglalkozzon Letná csak a kiválasztottak, a legjobb a legjobb.

Ma a szemében szurkolók nem fizetnek, és talán ezért tiltakozik, hogy a saját játékosok síp és provokálja felháborodás "Azt akarjuk, hogy Sparta."

https://asknature.org/members/kbober/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára