piatok 27. júla 2018

Shock Chelsea, Conte ki akar! Ő tett foglalkozik Inter, mondja Olaszország

Annak ellenére, hogy csak a vezet https://www.ted.com/profiles/10072318 a Chelsea tavaly nyár óta, és desetibodovým előre https://getsatisfaction.com/people/kabober vezet a Premier League, talán olasz edző Antonio Conte nyáron Londonban fogják hagyni. Az újság Tuttosport, a korábbi edzője a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott beleegyezett, hogy a szerződést az Inter Milan, a kínai tulajdonosok nyújtanak neki fizetése 15 millió euró (405 millió dollár) egy szezonban.

Sedmačtyřicetiletý Conte kell az Inter, hogy aláírja a négyéves szerződést. Přestavitelům Suning Group bólogatott, miután nőtt az eredeti ajánlatot 11 millió euró évente.T ulajdonosok Milan nagy klub, miután megállapodást Conte folyamatban tárgyalások a tulajdonos Chelsea, Roman Abramovich mintegy választó edző a szerződés, amely aláírta 2019-ig

A korábbi csapattársa Pavla Nedvěda a Juvetusu Conte Míg vezető Chelsea a https://devpost.com/kandibober698 cím szerint az olasz média nem elégedett a Stamford Bridge. Állítólag nem jön ki jól Abramovics, akivel nem https://www.zotero.org/kabober volt nézeteltérés a kiadások az új játékosok, és nem engedte meg neki, hogy egy hat asszisztensek, akik követelték, de csak három. Sőt Contemu London hiányzik a családja, aki maradt Olaszországban.


Inter edzője Stefano Pioli, aki sújtó csapat tavaly novemberben, miután Frank de Boer. Jelenleg a „Nerazzurri" a Serie A táblázat a hatodik helyen.

https://www.behance.net/kandibober64c2

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára