streda 13. septembra 2017

Tippek a STARLIGY-hoz: Kerüld el a vihart, próbáld meg a Crystal Palace-ot vagy a City-t

Bournemouth megnyerte az első győzelmet Sam Allardyce edzője alatt. A Crystal Palace labdarúgók várják a Sunderland mentő párbaját, és az aktuális formának köszönhetően élvezhetik a hazai környezetet.

Ezért próbálhat meg létrehozni egy Wayne Hennesseyho goaltender-t a három rúd között.


Az ő választása, a kedvező ár a 7,5 millió pontot, és azt a tényt, hogy Sunderland a második legrosszabb támadást a bajnokságban. És elvesztette az utolsó öt játékot.

Alternatívaként 100 ezer olcsóbb Burnley Tom bet365 fizet ési módok Heatonot kínálunk. Az utolsó fordulóban, a tét fizetett ki neki, szerzett hét pont.

bet365 kifizetés

Mi a védők illeti, a szerkesztők megállapodtak a Patrick van Aanholt (7,9 millió) a Crystal Palace.A Sunderland játékosaként pontokat olvas, nem pedig az edzőknek bizonyítani, de biztosan meg akar jelenni a korábbi klubjával szemben. Nagyon támadó játékosként gyakran célt vagy segítséget nyújt.

És ki neki? A verseny legkevésbé produktív sztrájkolók ellen (Middlesbrough) a Tottenhamot játssza, és az otthoni környezet előnye. Ne tévedj, ha a Erica Diera (8,6 millió) vagy a Kyle Walker (9,2 millió)A bizonyított pontgyártó továbbra is az Everton Seamus Coleman marad, ami szintén kedvező 8,3 millió értéket vonz.

Még a mentési sorban is ugyanazon játékos szerkesztői választották. Kevin De Bruy ne (9,5 millió) a Manchester City-ből az utolsó fordulóban segített megverni a West Ham (4: 0) gólt, 11 segédrel a jelenlegi szezonban. Guardiol választása - úgy tűnik - emelkedik, de Swansea kiszámíthatatlan várakozik rá. Még ha a belga képviselő is szerezhetne néhány pontot.

A Tottenham nem tette az utolsó mérkőzést, de saját szurkolók előtt elveszítené a Sunderlandot. Éppen ezért érdemes fogadni az egyik leghíresebb futballista, aki valaha is - vagy (mindkettő 10,3 millió).A Manchester Unitednek is szüksége van a Manchester Unitedre és bet365 élő fogadás három pontra a Leicester bíróságon. Hosszú gyarapszik Henrich Mchitarjanovi , így ha befektetni 9.900.000, bet365 bónusz örmények megpróbálják a tizenegy.

A hegyet egyenesen kínál tizenkilenc tehets� �g Manchester City Gabriel Jesus . Több mint 7,1 millió a szerző célja, és segítse az utolsó fordulóban a potenciálisan a legjobbak között előre valaha. Pont arról ígér Harry Kane (Tottenham, 11,4 mil.), Amely többek között nejnominovanější (3. hely) és az eddigi legjobb játékos (4., 23 pont összesen).

a meglepő mozog minden helyzetben meg kell próbálni az új dedikálások a januári az átutalás határideje.Burnley 8,7 millió dollárt tett a Robbie Brady 8,7 millió font rekordért. Watford a M'Baye Niang (8,5 millió) játékosa, akik jó teljesítményt mutattak az Arsenal ellen.

A Burnley pályafutásának utolsó fordulója a Crystal Palace csatár Christian Benteke (9,9 millió), aki ebben az évben egy gólt adott Sunderlandnek. Ezenkívül csak egy kivétellel több mint 60 percet játszott a játékban, ami szintén néhány pontot hozott a teljes pontszámhoz.

Kinek van a j elentésben?

bet365 online sportfogadás